Sonderlich en zonen

Door: Theater Tieret

Theater Op een handgeknoopt muzikaal tapijt vol klezmer-balkan-muziek staat de tijd drie kwartier stil en wordt de fantastische familiegeschiedenis van een clan bohemiens verteld.

Hier is ’t begonnen, veel te lang geleden. Hierbinnen, op dit eigenste plekske, onder uw voeten. Doe de deur dicht en zet uw oren open want we gaan ’t u vertellen, precies zoals ’t gebeurd is.

‘Sonderlich’ noemden ze hem, met de ‘s’ van scheert-u-weg, stank-voor-dank en suikerbrood-op-sjabbat. ’Sonderlich’, zo noemden ze hem, ons vader. Maar gene paniek, dat klinkt ingewikkelder dan het is, juist zoals ’t leven zelf. Ge moet er gewoon uithalen wat er inzit, voor iemand anders ermee weg is.

Kruipt maar dicht tegen elkaar en warmt u aan zijn verhaal. Een verhaal van hier tot ginder en terug, vol zelf gepookt vuur en met de geur van ongedesemd koekebrood. Ge zult het niet geloven, net als iedereen voor u, en toch. Toch is ’t precies zo gebeurd, erewoord, op het hoofd van ‘Sonderlich’, ons vader, en dat van ons.


Credits

SCENARIO TEKST & SPEL Joost Van den Branden SPEL Laurian Callebaut LIVE-MUZIEK Piet Decalf (www.fijnbesnaard.be) SPELCOACHING Hans Van Cauwenberghe POPPEN Patrick Maillard DECOR Pat Riské

Doelgroep(en):
3LJ Lager - 3de leerjaar
4LJ Lager - 4de leerjaar
5LJ Lager - 5de leerjaar
6LJ Lager - 6de leerjaar


Prijs:  € 4.00 per leerling

Aantal vrije plaatsen:
Zie de speelmomenten onderaan  Reserveren

Bijlagen:
 lesmap-sonderlich-en-zonen (1).pdfReservatie maken

Kies één van de onderstaande speelmomenten

Datum Uur Locatie Vrije plaatsen
vr 22.11.2019 10:30 - 11:15 CC De Karree (Papaverstraat 95, 6666 Zonnedorp) volzet
vr 22.11.2019 13:30 - 14:15 CC De Karree (Papaverstraat 95, 6666 Zonnedorp) 18 Log in om te kunnen reserveren