Front X

Door: Cie No Way Back & Milan Emmanuel

Theater Front X buigt zich over de kwestie van persoonlijke veerkracht aan de hand van de levensloop van een reeks buitengewone “street artists”. Hun persoonlijke geschiedenissen worden vervlochten tot een caleidoscopisch inwijdingsverhaal.

Als woordvoerders van de hedendaagse samenleving bevragen zij ons over de werkelijke betekenis van integratie. In de oorspronkelijk zin betekent integreren 'geheel maken', deelnemen aan de constructie van een geheel opgebouwd uit verschillende elementen. Het is dit ‘geheel’, dat het resultaat is van de bijdrage en de verschillen van elk individu, dat FrontX behandelt als een verslag van een pluriforme mensheid.

No Way Back situeert zich op de grens tussen hiphop en hedendaagse dans, tussen de straat en het podium, verankerd in het heden richt ze zich naar de toekomst. Resoluut ontstaan uit de hiphop scène, voedt ze zich met alle invloeden en deinst niet terug voor een mix van genres die hun woorden ondersteunen.


Engels en Frans gesproken. Nederlands boventiteld.


Credits

PRODUCTIE CIE No Way Back REGIE & CHOREOGRAFIE Milan Emmanuel DRAMATURGIE Juan Bernando Martinez DANSERS Slaowmotion Phax, Roya The Destroya, Stephan Mamiouk, Micael Anigbe MUZIKANTEN Aurélie Castin, Big Ben

MET DE STEUN VAN La Fédération Wallonie-Bruxelles PARTNERS Maison de le Culture de St Gilles, Maison des Cultures et de la cohésion sociale de Molenbeek, Wolubilis, Latitude 50

AFBEELDING Gautier Houba

Doelgroep(en):
3M Secundair - 3de jaar
4M Secundair - 4de jaar
5M Secundair - 5de jaar
6M Secundair - 6de jaar


Prijs:  € 7.00 per leerling

Aantal vrije plaatsen:
Zie de speelmomenten onderaan  Reserveren


Reservatie maken

Kies één van de onderstaande speelmomenten

Datum Uur Locatie Vrije plaatsen
vr 20.09.2019 12:30 - 13:30 Nieuw Stedelijk Theater (Hogerlucht 33, 4444 Caszand) volzet
di 01.10.2019 13:30 - 14:30 CC Keistronk (Leliestraat 99, 7777 Zonnedorp) 68 Log in om te kunnen reserveren